MODS og de...

Endelig 

Etter å ha bygget opp store forventninger over tid til årets viktigste konsert...var dagen endelig her

Det ble en magisk helaften fra morgen til kveld. Zoya Victoria og minstemann var i trygge hender hjemme med farmor, så jeg og min bedre halvdel gjorde oss klar og forlot huset i 14 tiden for å tilbringe noen timer i solen med høy champisfaktor i godt selskap med gode venner.

"Tore Tang" på høytaleren, strålende sol og sprudlevann i glasset i gode venners lag..rett og slett en drøm for en ekte Siddis!

Ved ankomst Viking stadion var forventningene om mulig steget er par hakk..og jeg må si at forholdene absolutt sto til forventningene! Det var en glede å møte slike ryddige former ved inngangen til Golden Circle. Sikkerhetsklarering, sjekk av vesker, kroppsvisitering og kontroll av billettene ble foretatt på en rask og profesjonell måte. Rett innenfor inngangen var det mulighet til å kjøpe cashless kort...så nå var vi klare til konsert!

"Eg e fydde på straen eg..." møtte oss når vi rundet hjørnet og sto ovenfor en raskt økende folkemasse på vår egen Viking stadion. En ubeskrivelig patriotisk følelse ledsaget av frysninger på ryggen fortalte meg at dette ville bli en magisk aften.

MODS, Stavangerkameratene og Bjørn Eidsvåg med fler, leverte et helhjertet show for alle oss Stavanger patrioter. Konsertopplevelsen sto absolutt til de lenge oppbygde forventningene!En 7 timers opplevelse jeg ikke ville vært foruten! Alt var slik det skulle være for at opplevelsen skulle bli perfekt...god lydopplevelse, korte eller ingen køer i kiosker eller toaletter og det var romslig nok rundt oss til å holde oversikten....og best av alt fantastiske artister!

I dag må jeg si at jeg føler meg stolt over å være en ekte Siddis 

Zoya Victoria

 

3 kommentarer

Helle

18.06.2017 kl.22:22

Hadde så lyst til å dra men kunne ikke ..

Zoya´s vakre univers

18.06.2017 kl.23:17

Helle: Å så dumt! Det var absolutt en fantastisk konsert! Vi får krysse fingrene for at det blir en ny konsert igjen om 5 år;-)

Torunn

19.06.2017 kl.00:38

Så bra!

God natt og sov godt :)

Skriv en ny kommentar

Zoya´s vakre univers

Zoya´s vakre univers

40, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits